Benidorm

En llibertat sense càrrecs el marit de la dona morta en caure d'un dotzè pis

Ha quedat en llibertat sense càrrecs el marit de la dona morta aquest dimarts a Benidorm, després de caure del balcó de casa seva, situat en un dotzè pis. La investigació oberta arran dels fets ha conclòs que la víctima s'ha suïcidat i que el detingut, de 65 anys, no té cap relació amb els fets. Aquest dimecres haurà de declarar al jutjat de Benidorm, però en qualitat de testimoni. La dona, de 53 anys anys i que va morir a l'acte, havia presentat una denúncia per maltractaments contra el seu marit, però no havia demanat una ordre d'allunyament i, de fet, continuava convivint amb ell.

Actualitzat

Els fets han passat al carrer de la Pipa de Benidorm, a l'anomenat edifici Cénit. L'autòpsia practicada a la dona no ha permès aclarir les circumstàncies de la mort, ja que ha determinat que la causa és l'impacte del cos contra el terra des d'un dotzè pis, però no aclareix si hi ha hagut cap tipus d'agressió abans de la caiguda. Aquests resultats i la declaració d'un veí, que ha estat testimoni de la caiguda de la dona, han fet concloure a la policia que, aparentment, es tracta d'un suïcidi.

Una veïna de la parella, que vivia a l'edifici des de fa un any, ha explicat que les baralles i les agressions entre tots dos eren habituals i que la dona li havia dit que no podia demanar una ordre d'allunyament perquè ella tota sola no es podia fer càrrec de les despeses del pis.

Anar al contingut