El gimnàs de Salt, on un monitor hauria abusat presumptament de sis menors (ACN)
El gimnàs de Salt, on un monitor hauria abusat presumptament de sis menors (ACN)
Girona

En llibertat el monitor del gimnàs de Salt detingut per abusar sexualment de menors

L'Audiència de Girona estima el recurs de la defensa perquè el jutge va decretar presó sense prendre declaració a les víctimes

RedaccióActualitzat

Un jutge de l'Audiència de Girona ha deixat en llibertat sense fiança el monitor del gimnàs de Salt detingut el 8 de gener per, presumptament, haver abusat de sis menors. El magistrat ha estimat el recurs de la defensa perquè el jutge instructor va decretar presó sense prendre declaració a les víctimes.

L'advocat del detingut va al·legar falta de motivació de la interlocutòria, absència d'indicis racionals de prova i que el sospitós té arrelament al país. El jutge de l'Audiència li ha donat la raó i ha criticat que el jutge instructor decretés presó només amb testimonis de referència de les víctimes, com són la mare i l'àvia de dues nenes. Fins ara, al jutjat han arribat sis denúncies contra el monitor per suposats tocaments a menors quan feien estiraments.

El detingut és veí de Girona i feia dos anys i mig que treballava en aquest gimnàs. Té un centenar d'alumnes, molts d'ells menors, i dirigia les classes de kick-boxing, tot i que també en feia de diferents arts marcials. El "Diari de Girona" va informar que el monitor aprofitava el moment dels estiraments per portar la víctima en un racó, i allà cometia els abusos.

Anar al contingut