Sevilla

En llibertat el jove de Sevilla acusat de segrestar la seva nòvia durant un any

Llibertat sense fiança per al jove sevillà acusat de mantenir segrestada la seva nòvia durant un any. Així ho ha decretat el jutjat de violència domèstica de Sevilla, després que la denunciant no ha anat a declarar i cap prova mèdica ha corroborat la seva denúncia. El jove havia passat quatre mesos a la presó després de la denúncia de la seva exparella, que presumptament va perdre un dels dos bessons que esperava com a conseqüència dels maltractaments patits i la desnutrició en què es trobava quan va ser rescatada.

Actualitzat

Malgrat la denúncia, la dona fa diversos mesos que no assisteix a cap de les citacions judicials que se li han fet arribar perquè ratifiqui la denúncia i es trobar en parador desconegut.

A banda, el denunciat ha aportat al jutjat documentació que demostra que durant el temps que presumptament va durar el segrest va passar llargues temporades a Badajoz i la seva companya va poder sortir lliurement de la vivenda.

Finalment, els informes mèdics no han corroborat els suposats maltractaments rebuts.

En vista d'aquestes dades, la jutge que porta el cas ha autoritzat la sortida de la presó del jove, sense necessitat de dipositar fiança i amb l'obligació de personar-se un cop al mes al jutjat, a banda de complir una ordre d'allunyament de la família de la jove.

Segons la denúncia, la parella va iniciar normalment una convivència, però l'acusat, mogut per la gelosia, va mantenir la nòvia segrestada a l'habitatge que compartien entre el juliol del 2006 i l'agost del 2007, li impedia sortir i la va sotmetre a maltractaments físics i psíquics.

Sempre segons la seva versió, l'acusat l'apallissava, la mossegava, li apagava cigarretes a braços i cames, i li va provocar una alopècia per les estirades de cabells que li feia.

Anar al contingut