Palma

En llibertat amb càrrecs el president del Consell Consultiu Balear, imputat en el "cas Andratx"

Avui ha declarat davant del jutge el president del Consell Consultiu Balear, Miquel Coll Carreras, com a presumpte implicat en el cas de corrupció urbanística d'Andratx. El magistrat l'ha deixat en llibertat amb càrrecs, acusat d'un delicte de tràfic d'influències. Coll, de 92 anys, hauria fet gestions per aconseguir doblar una indemnització que va rebre la promotora que assessorava després de la paralització d'un projecte a Andratx. En total, la xifra hauria pujat a 1,3 milions d'euros.

Actualitzat
Miquel Coll va ser convocat l'abril passat a les dependències de la Guàrdia Civil en relació amb la promotora immobiliària S'Almudaina Dos, SL, i va quedar en llibertat amb càrrecs després d'haver declarat.

La imputació del president del Consultiu en la presumpta trama de corrupció ha fet que els grups de l'opisició hagin demanat que el destitueixin del capdavant del màxim òrgan de consulta de les Balears. El PSIB-PSOE ha sol·licitat dues vegades la convocatòria de la Diputació Permanent de la mesa del Parlament per debatre la destitució de l'empresari i advocat, tot i que finalment les peticions no s'han admès a tràmit.
Anar al contingut