El robot Mazinger Z presideix la trobada dels seus fans a Cabra del Camp
Cabra del Camp

En els dies de regnat de Pokémon Go, els fans de Mazinger Z reclamen el seu espai

L'Associació d'Amics de Mazinger Z organitza una trobada anual dels seguidors de la mítica sèrie de manga japonesa a Cabra del Camp

RedaccióActualitzat

El crit de guerra aquest dissabte a Cabra del Camp és "Punys fora!". I és que un centenar de fans de la pionera sèrie de manga japonesa "Mazinger Z" s'han trobat a aquesta població de l'Alt Camp.

Als assistents a la trobada no els ha calgut el telèfon mòbil per buscar Pokémons. La magnífica figura de 10 metres d'alçada del robot tripulat Mazinger Z, pilotat per Kouji Kabuto, vigila imponent els seus seguidors. Enguany, el convidat d'honor a la reunió ha estat el creador i cantant de la sintonia en castellà de la sèrie de dibuixos, Alfredo Garrido.

 

 

És el segon any que els membres de l'Associació d'Amics de Mazinger Z es troben per recordar amb nostàlgia uns personatges d'animació que van marcar una generació de fans. Són els nens i nenes dels anys 70 que ara estan a cavall entre la quarantena i la cinquantena.

Els participants a la trobada de Cabra són principalment de Tarragona, encara que també han vingut fans des de Madrid i del País Basc. Junts han recordat els personatges clau de la sèrie: el Doctor Infern, el Baró Ashura, el Doctor Yumi, la seva filla Sayaka Yumi que pilotava el contrapunt femení de Mazinger Z, la robot Afrodita A.

L'Associació d'Amics de Mazinger Z lluita ara perquè la urbanització Mas de Plata de Cabra del Camp, on descansa Mazinger Z, pugi agermanar-se amb Wajima, la localitat japonesa on va néixer el creador de la sèrie, Gō Nagai.

Anar al contingut