"En aquests 22 anys la cuina del nostre país ha evolucionat brutalment, més que la cultura"

Girona (ACN).- "En aquests 22 anys la cuina del nostre país ha evolucionat brutalment, més que la cultura". Són paraules del director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer, que ha decidit inaugurar aquesta edició amb una "festa" que té com a eixos centrals la cuina i la cultura. El motiu és que la primera edició del festival, fa 22 anys, va arrencar amb l'espectacle 'Degustacíó' basat en aquests temes i ara Sunyer ha volgut recuperar aquell esperit i situar com a protagonistes els artífexs del millor restaurant del món . L'encàrrec de l'espectacle li ha fet a Joan Ollé, assidu del festival. De l'obra n'han pocs detalls, però ja se sap que hi seran presents Carme Ruscalleda, Ferran Adrià o Juan María Arzak.
"En aquests 22 anys la cuina del nostre país ha evolucionat brutalment, més que la cultura"

"En aquests 22 anys la cuina del nostre país ha evolucionat brutalment, més que la cultura"

Girona (ACN).- "En aquests 22 anys la cuina del nostre país ha evolucionat brutalment, més que la cultura". Són paraules del director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer, que ha decidit inaugurar aquesta edició amb una "festa" que té com a eixos centrals la cuina i la cultura. El motiu és que la primera edició del festival, fa 22 anys, va arrencar amb l'espectacle 'Degustacíó' basat en aquests temes i ara Sunyer ha volgut recuperar aquell esperit i situar com a protagonistes els artífexs del millor restaurant del món . L'encàrrec de l'espectacle li ha fet a Joan Ollé, assidu del festival. De l'obra n'han pocs detalls, però ja se sap que hi seran presents Carme Ruscalleda, Ferran Adrià o Juan María Arzak.