Barcelona

Empreses amb problemes podrien ajornar el pagament de la Seguretat Social

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha obert la porta al fet que algunes empreses amb dificultats ajornin els pagaments de les quotes a la Seguretat Social. Corbacho ha dit que cada cas es revisarà de manera individual i ha remarcat que la mesura no s'ha de qualificar de moratòria. Es tracta d'una iniciativa "que s'afrontarà com una solució temporal per fer front als problemes de la cojuntura".

Actualitzat
El ministre ha fet aquestes declaracions després d'haver-se reunit amb la consellera de Treball, Mar Serna. Tots dos han analitzat els efectes de la crisi en el mercat de treball i els avenços del grup especial que ha creat la Generalitat per coordinar els expedients de regulació d'ocupació.

La consellera ha reclamat al ministre "el traspàs efectiu de les polítiques d'ocupació a Catalunya" per poder adaptar aquestes polítiques "als nous reptes que tenim en aquests moments en el mercat de treball". Cal "reformar les polítiques actives" del segle passat per poder "trobar-hi oportunitats" i fer front a la crisi, ha afirmat la consellera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut