Empresaris del sector de l'alimentació i la restauració reconeixen que 'aguanten bastant bé' l'actual context econòmic

Reus (ACN).- Diferents empresaris del món de la restauració i l'alimentació asseguren que 'aguanten bastant bé' l'actual context de crisi econòmica, tal com reconeix Josep Bundó, propietari de l'empresa Embotits Bundó de l'Arboç del Penedès (Baix Penedès). En el mateix sentit, s'ha referit Jordi Bofarull de J.B. Especialitats de Vila-seca (Tarragonès), el qual afirma que 'en el sector de l'alimentació potser és en el que menys s'ha notat'. Tot i així, assegura que 'sí que han baixat una mica les vendes'. Aquests empresaris tarragonins són dos dels expositors que participen a Hostelcat, la primera fira professional d'hostaleria i restauració de les comarques del sud de Catalunya que se celebra a Reus.
Empresaris del sector de l'alimentació i la restauració reconeixen que 'aguanten bastant bé' l'actual context econòmic

Empresaris del sector de l'alimentació i la restauració reconeixen que 'aguanten bastant bé' l'actual context econòmic

Reus (ACN).- Diferents empresaris del món de la restauració i l'alimentació asseguren que 'aguanten bastant bé' l'actual context de crisi econòmica, tal com reconeix Josep Bundó, propietari de l'empresa Embotits Bundó de l'Arboç del Penedès (Baix Penedès). En el mateix sentit, s'ha referit Jordi Bofarull de J.B. Especialitats de Vila-seca (Tarragonès), el qual afirma que 'en el sector de l'alimentació potser és en el que menys s'ha notat'. Tot i així, assegura que 'sí que han baixat una mica les vendes'. Aquests empresaris tarragonins són dos dels expositors que participen a Hostelcat, la primera fira professional d'hostaleria i restauració de les comarques del sud de Catalunya que se celebra a Reus.