Empat espectacular del Nàstic i victòria inútil del Terrassa per acomiadar la temporada

El Nàstic i el Terrassa han acomiadat la temporada davant dels seus seguidors en dos partits sense gaire en joc. Els tarragonins han sumat un espectacular empat a quatre contra el Recreativo de Huelva i han acabat en una meritòria setena posició. Per la seva banda, el Terrassa, que va confirmar el seu descens la passada jornada, s'ha pogut acomiadar de la categoria amb una victòria agredolça contra el Màlaga B. Un solitari gol de Juan Carlos en el minut 10 de partit ha estat suficient.

Nàstic, 4 - Recreativo, 4 El Recre ha visitat el Nou Estadi de Tarragona amb remotes opcions d'ascens a Primera. Al minut 22, Manu del Moral ha trencat la defensa en línia del Nàstic i ha superat la sortida del porter Felip. I només 4 minuts més tard, el mateix Del Moral, que només havia marcat un gol aquesta temporada, ha fet un gran xut des de fora de l'àrea que ha suposat el 0-2. La segona part ha estat un festival de gols. El Nàstic ha marcat molt ràpid, al minut 4, quan Sergio Francisco ha culminat una jugada per l'esquerra. Però l'alegria li ha durat molt poc perquè Iker Begoña, cinc minuts després, ha fet l'1-3. El Nàstic ha tornat a retallar diferències molt aviat, amb un gol d'un altre jugador basc, Ibon Begoña. Però els catalans no s'han rendit i Sergio Francisco s'ha aprofitat d'una pilota morta a dins de l'àrea per empatar el partit a tres. No s'ha quedat aquí la cosa perquè Cheli, en un contraatac, ha fet el 3-4. I Manolo Martínez, a 6 minuts del final, ha marcat l'empat a quatre definitiu. El Nàstic, tot i l'empat, ha acabat finalment en una magnífica setena posició. Terrassa, 1 - Màlaga B, 0 El Terrassa s'ha acomiadat de Segona A amb un triomf per un gol a zero contra el Màlaga B, un equip que ja tenia la permanència garantida. Ha estat un matx que ha començat amb bones oportunitats per als dos equips. Primer amb un xut al pal per part de Maikel. I, posteriorment, la resposta dels andalusos en una altra rematada d'Ador que també ha picat el pal. L'únic gol del matx ha arribat en el minut 10 gràcies a una acció de Juan Carlos, el màxim golejador del Terrassa aquesta temporada amb deu gols. Un resultat que els terrassencs han pogut ampliar amb dues grans ocasions de gol. La primera de Quique Martín i la segona, ja en el segon període, per part de Maikel. El gran nombre de baixes dels catalans ha permès al jove del filial Migue debutar a Segona Divisió. Un debut amb ensurt perquè ell ha fet per mans un penal. Però tot ha quedat en una anècdota perquè David Valle ha aturat el xut d'Alberto. Punt final a 3 anys a Segona A d'un Terrassa que la pròxima temporada afrontarà el repte de recuperar la categoria perduda.