Barcelona

Embussos a la Diagonal de Barcelona per les obres al carril bus a l'altura de Francesc Macià

Si aquests dies es mouen en cotxe per la ciutat de Barcelona i passen per la Diagonal, segurament es trobaran amb un volum de circulació molt dens, inusual en aquesta època de l'any. La raó: unes obres per millorar el carril bus, que duraran fins al 20 d'agost i que impliquen que dos carrils de la calçada central quedin totalment tallats al trànsit. En quedar anul·lats els dos carrils per on habitualment circulen els busos, ara, han traslladat el seu pas als carrils laterals, on també s'han habilitat les parades provisionals. Tot plegat ha originat moltes cues i queixes. L'Ajuntament demana paciència.

Actualitzat

La primera fase de la renovació del carril bus, que inclou millores de l'asfalt, es durà a terme fins al 20 d'agost entre les places Joan Carles I i Francesc Macià. En aquest tram en els primers dies de les obres s'hi ha originat cues i nombroses queixes dels usuaris dels autobusos. Arran de les obres, les línies 6, 7, 15, 16, 17, 22, 24, 27, 28, 32, 33, 34, 63, 67 i 68 d'autobús han hagut de desviar el seu pas per la calçada lateral, cosa que també comporta el trasllat de les parades, segons han informat des de TMB.

Però la Diagonal no serà l'única via que aquest estiu afrontarà obres per millorar l'asfalt. Durant aquest estiu, en un total de 67 carrers de la ciutat s'hi millorarà l'asfaltat. En el 97% dels casos, s'utilitzarà asfalt sonoreductor.

Alguns dels carrers que renovaran l'asfalt de certs trams són Mallorca, València, Sardenya, Via Augusta, Roger de Llúria, Rocafort, Gran de Gràcia, Felip II, passeig Valldaura, Travessera de Gràcia, Milà i Fontanals, Verdi, Lepant i Via Júlia,
  
També des de fa deu dies, els carrers de Balmes, París i Rosselló estan afectats per una altra obra: la de l'adaptació de l'estació de metro de Provença.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut