Elton John en la seva última visita al Palau Sant Jordi
Elton John en la seva última visita al Palau Sant Jordi

Elton John cancel·la una part de la gira mundial per una greu infecció

Dissabte va sortir de l'hospital, després d'estar ingressat a cures intensives per una infecció molt estranya i potencialment mortal

RedaccióActualitzat

El cantant Elton John ha passat una malaltia molt greu i dolorosa a causa d'una infecció bacteriana. El músic i lord britànic, que té 70 anys, ha explicat que es va sentir molt malament quan tornava en avió des de Santiago de Xile. Va passar dues nits a cures intensives i uns dies a l'hospital, d'on va sortir dissabte passat. La infecció era molt estranya i potencialment mortal.

La malaltia no li hauria d'impedir actuar a Barcelona

Elton John ha cancel·lat 8 concerts que tenia previstos a Las Vegas i un mes a Califòrnia entre finals d'abril i començaments de maig. Ara reposa al seu domicili, seguint les instruccions dels metges i, quan es recuperi completament podrà reprendre les actuacions, previsiblement a primers de juny.

El músic actuarà a Barcelona el 3 de desembre. L'artista tornarà a la capital catalana, al Palau Sant Jordi, acompanyat de la seva banda i dins la gira internacional 'Wonderful crazy night'. L'última vegada que va visitar Barcelona va ser el 2014.

Anar al contingut