Barcelona

Elton John actuarà a Barcelona el 20 d'octubre

El cantant i compositor britànic Elton John, un dels noms més importants de la música a escala mundial, actuarà el 20 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona, segons un comunicat de la promotora Live Nation. La capital catalana és l'única parada que Elton John farà a Espanya després que la seva gira l'ha portat per mig Europa i els Estats Units.

Actualitzat
Els Estats Units, el Canadà, Escòcia, Alemanya, Rússia i Noruega són només alguns dels països inclosos en aquesta gira que acabarà a finals d'aquest anys molt possiblement al Regne Unit. El concert promet ser tot un espectacle. I és que el controvertit David LaChapelle n'ha dissenyat l'escenografia, que recrea un món oníric ple de formes inflables, neons i globus de colors.

L'actuació d'aquest cavaller de l'Ordre de l'Imperi Britànic a Barcelona serà l'única oportunitat de veure a Espanya aquest gran de la música. Elton John té més de 40 anys de carrera i el seu èxit està avalat per més de 250 milions de discos venuts. "Candle in the Wind", dedicada a la seva amiga Lady Di, "Believe" i "Rocket Man" són alguns dels seus temes més coneguts i que de ben segur sonaran als seus concerts.

Les entrades es posaran a la venda el 14 de maig a través del ServiCaixa, El Corte Inglés i Ticketmaster.




Anar al contingut