Tarragona

Els Xicots de Vilafranca s'imposen en la segona jornada del concurs de castells davant d'uns sorprenents Xiquets de Hangzhou

RedaccióActualitzat

La Tarraco Arena Plaça ha viscut aquest dissabte un dia històric en la segona jornada del Concurs de Castells de Tarragona. Per primer cop hi participaven els Xiquets de Hangzhou, la colla xinesa apadrinada per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Ha estat arribar i moldre. Els de la camisa rosada han anat més enllà del paper de convidats amb un segon lloc sorprenent.

 

Primer han quedat els Xicots de Vilafranca. Segon any consecutiu que els vilafrnaquins queden primers. Els de la camisa vermella han carregat el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8, dos castells de màxima dificultat. En la primera ronda ja havien descarregat el 2 de 8 amb folre.

L'atenció, però, se l'han endut els xinesos. Han estat frec a frec amb els Xicots de Vilafranca però és que a més s'han estrenat a la TAP amb un 3 de 9 amb folre. No l'havien fet mai i l'han descarregat al primer intent amb una seguretat sorprenent. Així ha anat:

 

Els Xiquets de Hangzhou també han descarregat el 2 de 8 amb folre a la segona ronda. Els problemes han arribat a la tercera ronda, amb un 4 de 9 amb folre que ha fet llenya pels dubtes de la canalla. Han completat l'actuació amb el 4 de 8.

 

 

Els Marrecs de Salt han quedat tercers amb un 5 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 7 de 8.

Els Castellers de Sant Cugat han quedat quarts just amb la mateixa actuació, però com que el 5 de 8 ha quedat en intent desmuntat a segons ronda i l'han carregat a la tercera, han rebut una penalització.

 

 

Així ha quedat el rànquing, segons la puntuació del Concurs de Castells de Tarragona, després de la jornada d'aquest dissabte i de la del 25 d'octubre a Torredembarra:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut