Plantes de marihuana
Plantes de marihuana
Reus

Els veïns es queixen per la forta olor de marihuana i els Mossos descobreixen una plantació a Reus

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de 340 plantes de marihuana cultivades a l'interior d'una casa a Reus, al Baix Camp, després de rebre les queixes dels veïns per la forta olor de droga que desprenia el lloc.

Segons que ha informat la policia autonòmica en un comunicat, la detenció del veí de Reus, de 24 anys i nacionalitat espanyola, es va fer dijous passat, acusat d'un delicte contra la salut pública en el vessant del cultiu i el tràfic de drogues.

Una patrulla dels Mossos va anar dijous a una casa situada en una urbanització de Reus després de rebre les queixes dels veïns per la forta olor que en sortia. Els agents van trucar a la porta, i mentre identificaven l'home que hi havia a l'immoble van notar una forta olor de marihuana.

L'home, que en tot moment va col·laborar amb els agents, va acabar confessant que tenia una plantació al garatge.

A partir d'aquí, els agents, amb l'autorització de l'home, van accedir a la casa i, quan van entrar al garatge, hi van trobar una plantació amb tot un sistema de ventiladors, focus halògens, motors d'extracció d'aire i tot el necessari per cultivar aquesta planta.

Els agents van recollir 340 plantes de marihuana i una bossa amb cabdells. En total, més de 18 quilos de marihuana. Van intervenir tot el sistema de cultiu, incloent-hi una bàscula de precisió per pesar la droga.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Anar al contingut