Vigo

Els veïns de Vigo denuncien que les competicions entre cotxes dins del casc urbà són habituals

Els veïns de la zona de Vigo on ahir va tenir lloc la cursa il·legal entre dos vehicles que va acabar amb la mort d'un matrimoni asseguren que les competicions entre cotxes dins del casc urbà de la ciutat gallega són "habituals". Un extrem que, des del consistori viguès, han desmentit. Segons el responsable municipal de Trànsit de l'Ajuntament de Vigo, "no s'han rebut denúncies" de possibles competicions il·legals a la zona.

Actualitzat

El jutjat de guàrdia número 3 de Vigo és l'encarregat d'investigar les causes de l'accident. La Policia Local assegura que no es pot confirmar que els cotxes implicats fessin una cursa. De fet, no tenen constància d'aquest tipus de competicions, tot i que sí que han detectat conductors que circulen a gran velocitat i que fins i tot cronometren el temps que tarden per fer un recorregut.

En el cas d'ahir, sí que es pot parlar de "conducció temerària" per part dels dos joves conductors que viatjaven en un Audi i un BMW i que van provocar la col·lisió frontal en què va perdre la vida el matrimoni, un home i una dona de 55 i 53 anys.

Suposadament, tot va començar quan els dos vehicles circulaven en paral·lel i a gran velocitat pel casc urbà. El jove que conduïa l'Audi va arrambar el seu cotxe al BMW i aquest va envair els carrils contraris i va xocar frontalment contra un tercer vehicle, on viatjaven les víctimes.

La policia dubta que l'Audi i el BMW s'haguessin posat d'acord per competir, però no descarta la possibilitat que en coincidir en el trajecte s'haguessin reptat. En canvi, els veïns de la zona, un barri cèntric i molt poblat de Vigo, asseguren que les curses de cotxes hi són freqüents.

Anar al contingut