Teià

Els veïns de Teià es reuneixen amb l'alcalde, la Policia Local i els Mossos per exigir més seguretat

Els veïns de Teià no es van manifestar ahir al carrer per exigir més seguretat, sinó que la van demanar directament a l'Ajuntament, a la Policia Local i als Mossos d'Esquadra en una assemblea on es van formular moltes preguntes. Durant la reunió, els agents i les autoritats van tornar a recomanar als veïns que no formessin patrulles nocturnes de prevenció. A Teià hi ha hagut fins a 14 robatoris dels coneguts com a sileciosos en només un mes i mig.

Actualitzat
"Quin temps de resposta previsible podem esperar de la policia?", "Vostè (l'alcalde) té competències per contractar seguretat privada?" o "Que les lleis, si són injustes, si no corresponen a una realitat social, que aquestes lleis es canviïn". Aquestes han estat algunes de les preocupacions i demandes dels veïns de Teià després de catorze robatoris dels anomenats silenciosos en només un mes i mig, l'últim la matinada de dimecres.

Ahir al vespre es van reunir en assemblea amb representats de l'alcaldia, Mossos i policia local. Tot i que la majoria d'assistents van reconèixer l'esforç dels cossos policials per millorar la situació, molts es van mostrar crítics amb el nombre d'efectius de què disposa el poble. Ara mateix hi ha vuit agents municipals en actiu. L'alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha dit que prioritzaria la contractació d'"agents interins amb caràcter d'urgència".

Durant la reunió es va tornar a desaconsellar als veïns la creació de patrulles nocturnes de vigilància i se'ls van recomanar mesures de prevenció. També es va demanar la col·laboració ciutadana quan vegin accions sospitoses a la zona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut