Pla general de l'edifici on s'ha originat un incendi a El Vendrell, amb una persona ferida greu i una desena de desallotjats. (12/11/2016)…
Pla general de l'edifici on s'ha originat un incendi a El Vendrell, amb una persona ferida greu i una desena de desallotjats. (12/11/2016). (horitzontal)

Els veïns de l'edifici on s'ha declarat un incendi al Vendrell no podran tornar a casa fins com a mínim dilluns

ACN Barcelona.-Els veïns que resideixen a l'edifici del Vendrell on aquest dissabte a la tarda s'ha declarat un incendi hauran de passar el cap de setmana fora. Segons informen els Bombers de la Generalitat, tot i que la inspecció de l'arquitecte municipal ha determinat que el sinistre no ha afectat l'estructura de l'immoble, hores d'ara no hi ha subministrament d'aigua, llum i gas. Això obliga als residents de l'edifici, situat al carrer Costa Daurada cantonada amb carrer Tramuntana, a no poder tornar al seu habitatge fins com a mínim dilluns, informen fonts municipals. Aquestes mateixes fonts han apuntat que l'explosió d'una estufa de gas butà hauria originat l'incendi, que ha deixat ferida greu una dona de 50 anys que ha hagut de ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades de segon grau al 30% del cos.

L'avís del sinistre s'ha donat poc abans de les cinc de la tarda i, mitja hora després, s'ha donat per controlat amb la intervenció de vuit dotacions dels Bombers. Fins el lloc del sinistre també s'han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han atès la dona ferida i posteriorment se l'ha traslladat a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron. El foc ha afectat una habitació, el passadís i part de la cuina d'un pis de la segona planta de l'edifici, que consta de quatre plantes. Fonts de l'Ajuntament de El Vendrell han explicat que una persona gran ha estat reallotjada en una altra finca del mateix propietari que l'immoble sinistrat. Els altres desallotjats serien els treballadors d'un hotel que han pogut ser reallotjats en un establiment de la cadena hotelera on treballen.

Anar al contingut