Façana de l'edifici incendiat del barri del Putxet de Barcelona, aquest dijous al matí
Façana de l'edifici incendiat del barri del Putxet de Barcelona, aquest dijous al matí
Barcelona

Els veïns de l'edifici incendiat al Putxet de Barcelona trigaran a poder-hi tornar

L'incendi va causar la mort d'un home de 93 anys i ferides molt greus a un noi de 18, i va afectar l'estructura metàl·lica de l'edifici

RedaccióActualitzat

Els veïns de l'edifici incendiat aquest dimecres al matí al barri del Putxet de Barcelona han passat la nit fora de casa, a l'espera que aquest dijous es valori l'estat de l'estructura.

Encara no es coneixen les causes del foc, que va provocar la mort d'un home de 93 anys i ferides molt greus a un jove de 18. A més d'aquest jove, que està ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron, també hi ha 12 ferits més ingressats.

22 persones desallotjades

La resta d'habitants de l'edifici, un total de 22 persones de sis famílies, les van desallotjar i de moment no podran tornar a casa perquè l'edifici, d'estructura metàl·lica, ha patit danys estructurals.

Daniel Mòdol, regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, on és el Putxet, va assegurar que hauran de passar "una temporada llarga" fora de casa. Segons va informar Mòdol, els serveis d'emergència municipals ja treballen en el reallotjament temporal d'aquestes famílies.

El foc va començar poc abans de les deu del matí en un pis de la sisena planta i es va escampar molt ràpidament. Per apagar el foc i atendre els ferits, hi van participar 15 dotacions de Bombers i 14 del Sistema d'Emergències Mèdiques.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut