Els veïns de Castelldefels podran comunicar incidències relacionades amb la neteja dels carrers via WhatsApp durant l'estiu

ACN Castelldefels.-L'Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) ha reforçat aquest estiu els recursos destinats a la neteja i manteniment de la via pública, amb especial atenció a aquelles zones on es produeix una major afluències de persones. Entre les mesures de la campanya, que ha rebut el nom d''Estiu net', el consistori ha habilitat un número de telèfon, el 670 669 020, perquè els veïns i veïnes del municipi puguin comunicar incidències via WhatsApp. Des de la posada en marxa del servei, el consistori ja ha rebut prop de 300 missatges. La campanya, que es va iniciar el passat 15 de juliol i finalitzarà el 15 de setembre, també preveu que un camió cubà de neteja amb aigua a pressió estigui en servei set hores diàries, la incorporació d'un vehicle d'intervenció ràpida amb un equip de dues persones i un equip de sis agents cívics dedicats a detectar deficiències en la neteja dels carrers. A banda, s'han destinat sis persones per reforçar la neteja a la platja, vuit més per a la retirada de residus a la zona periurbana i dues per netejar pintades.

Aquest increment de recursos se suma al reforç d'estiu a la zona de la platja de la ciutat amb la doble recollida de la fracció de rebuig a la zona comercial, el reforç del buidatge de les papereres, de la neteja manual i mixta en els barris del litoral i de la neteja al segon tram del Passeig Marítim.

Anar al contingut