Vela

Els vaixells de la Barcelona World Race posen rumb cap a l'estret de Gibraltar a la recerca dels vents

La flota participant a la Barcelona World Race ja enfila el cap de Gata dos dies després d'haver salpat del port de la ciutat. La falta de vents està marcant els inicis de la regata a l'espera que, tot tombant l'estret de Gibraltar, augmenti la velocitat. De moment, el líder de la prova és el PRB seguit de prop pel Paprec-Virbac i per un hàbil Estrella Damm. L'altre vaixell català, l'Educació Sense Fronteres, però, tanca la flota amb problemes per trobar vents i encara navega per aigües de formentera.

Actualitzat
El cap de Gata és l'última marca important abans d'arribar a l'estret de Gibraltar, un punt clau per al desenvolupament dels primers dies de regata. Les primeres hores de navegació han estat marcades per una falta de vent alarmant, que ha dut els vaixells a omplir el drap amb vents d'entre sis i deu nusos.

Després que la flota es dividís -uns han optat per creuar les Balears entre Mallorca i Eivissa i altres per costejar el litoral-, el PRB II i el Paprec-Virbac lideren la cursa seguits per l'Estrella Damm, el Temenos II i l'Hugo Boss. Molt més lluny i seguint el litoral hi ha el Delta Dore i a molta més distància el Mutua Madrilenya i el Veolia. Tanca la flota un Educació Sense Fronteres que busca els vents a prop de Formentera.
Anar al contingut