El nou iPad, a la botiga d'Apple a la Cinquena Avinguda (Foto: Reuters)
Una trentena de diputats van dir que renunciarien a l'iPad (Foto: Reuters)
Los Angeles

Els usuaris es queixen per la temperatura del nou iPad, que supera els 33 graus

Els usuaris del nou iPad es queixen que el dispositiu s'escalfa molt. Segons el mesurament del web holandès Tweakers.net, quan fa cinc minuts que es fa anar, l'iPad de tercera generació arriba als 33,6 graus, mentre que el seu antecessor, l'iPad 2, es queda en 28,3. Aquesta diferència de 5 graus molesta alguns usuaris, però entra dins del que preveuen "les especificacions tèrmiques", segons Apple.

RedaccióActualitzat
Mentre que als fòrums es comenta la temperatura molesta del nou iPad, Apple ha recordat que l'aparell està dissenyat per funcionar en un rang d'entre els 0 i els 35 graus centígrads. Si se sobrepassen aquests límits, s'apaga.

El nou iPad, que es va posar a la venda als Estats Units i altres països divendres passat, té una bateria un 70% més gran que la del seu precedessor. Des que va sortir al mercat, ja se n'han venut més de 3 milions d'unitats.

Un altre producte d'Apple, l'iPhone 4, també va aixecar queixes, en aquest cas per problemes amb l'antena. L'empresa ho va solucionar amb una funda de evitava les interferències.

Anar al contingut