Protesta dels usuaris a la plaça de Catalunya de Barcelona, amb una pancarta en què es critica Xavier Trias.
L'alcalde va ser el centre de les crítiques.
Barcelona

Els usuaris del transport públic tornen a protestar a Barcelona contra l'augment de les tarifes

Aquest dimecres al vespre hi va haver noves mobilitzacions en una cinquantena d'estacions de metro i tren contra l'augment de preus dels transports públics a Barcelona. Centenars d'usuaris es van dirigir a l'estació de Plaça Catalunya, on es van concentrar i van llegir un manifest contra l'increment de les tarifes.

RedaccióActualitzat

Nova jornada de protesta per les tarifes dels transports públics a Barcelona. Centenars de persones van bloquejar aquest dimecres al vespre les màquines per validar els bitllets de diferents estacions de metro i tren per manifestar el rebuig a l'augment dels preus.

En el cas de la de Plaça Catalunya, més de 300 usuaris van passar sense pagar, animats pels concentrats, que demanen que es torni a les tarifes del 2013. El missatge dels manifestants va ser contundent: "ATM --l'Autoritat del Transport Metropolità-- només té dos camins: o abaixa les tarifes avui o abaixa les tarifes demà, però, si no abaixa les tarifes, hi haurà lluita, hi haurà conflicte i no ens aturarem."

Durant un quart d'hora, un grup d'usuaris va interrompre la circulació de trens de Ferrocarrils de la Generalitat, a la línia del Vallès. També hi va haver un tren de Renfe aturat durant uns minuts.

La protesta l'organitzen diverses entitats i associacions de veïns i la convoquen cada dimecres al vespre.

 

Anar al contingut