Barcelona

Els usuaris de Renfe es prenen els problemes per l'accident de l'Euromed amb resignació

Prop d'un centenar d'autocars enllacen aquest cap de setmana l'estació de Sants amb l'aeroport i Gavà. És la solució que dóna Renfe a l'accident de l'Euromed. Els usuaris es prenen el servei substitutiu amb resignació. La situació, però, ha millorat si ho comparem amb divendres, tot i que a Sants encara hi ha alguns retards i queixes per la falta d'informació. Molts usuaris ja saben que el servei està afectat quan arriben a l'estació. Per la seva banda, la Generalitat ha reforçat les línies regulars d'autobusos de la zona afectada.

Actualitzat
Un ritme més tranquil que contrastava amb les queixes del dia de l’accident per la falta d'autobusos. Segons l'empresa encarregada, el descarrilament va agafar tothom d'imprevist. Tot i això, entre els usuaris hi havia el sentiment de resignació.

Durant el matí, totes les línies de Renfe encara arrossegaven afectacions a conseqüència del descarrilament al Prat. Alguns trens s'han de desviar per altres línies i això provoca retards d'uns 20 minuts. Un retard que, de mitjana, pot arribar fins a una hora en els trens de mitjana i llarga distància. Els combois que van direcció a Tarragona circulen desviats per Vilafranca del Penedès.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut