"Els últims dies", un film apocalíptic situat a Barcelona

Divendres 3 de juliol arriba la fi del món amb "Els últims dies", dels germans Pastor, a les 21.55 a TV3

El llargmetratge de ciència-ficció de l'Àlex i en David Pastor  "Els últims dies" enfronta la humanitat amb una nova realitat propera a la fi del món, on regna el caos.  Segons ens expliquen, "l'home s'ha dedicat a modelar la naturalesa segons els seus capricis i les seves conveniències, però no s'hi ha adaptat. Ara és la natura qui, d'alguna manera, obliga l'home a recuperar les seves arrels i a tornar a la terra." És una coproducció de Rebelión Terrestre, Morena Films, Antena3 Films, Televisió de Catalunya, i Les Film Du Lendemain amb el suport de l'ICEC, l'ICAA i Eurimages.
 
Sinopsi:
Any 2013. Una misteriosa epidèmia afecta tot el planeta. La població queda atrapada en edificis i llocs tancats de manera inexplicable. Comença una lluita per la supervivència de conseqüències imprevisibles per al futur de la humanitat. En aquest  món apocalíptic, en Marc haurà de lluitar contra els elements per poder recuperar la Júlia, la seva estimada, que és a l'altra punta de la ciutat. L'Enric, l'home que estava a punt d'acomiadar-lo de la feina, l'acompanya durant el viatge per les vies del metro i les clavegueres, travessant Barcelona per sota terra. La seva amistat és d'odi i de necessitat alhora; una amistat que evoluciona amb el pas del temps.  Però obrir-se camí en un món on regnen el caos i les tribus urbanes no és gens fàcil.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Àlex i David Pastor
Producció executiva: Pedro Uriol i Alberto Marini i Mercedes Gamero
Producció delegada TVC: Oriol Sala-Patau
Producció delegada Antena3 Films: Rosa Pérez
Intèrprets: Quim Gutiérrez (Marc), José Coronado  (Enric), Marta Etura (Júlia), Leticia Dolera (Andre), Iván Massagué (Lucas) i Momo Ballesteros (Àngela), entre d'altres. 
Direcció de fotografia: Daniel Aranyo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut