"ELS ÚLTIMS DIES DEL MÓN", a la gran pantalla

"ELS ÚLTIMS DIES DEL MÓN" (Les derniers jours du monde), pel·lícula de Jean-Marie i Arnaud Larrieu, s'estrena aquesta setmana als cinemes. El film va guanyar el premi de la crítica José Luis Guarner i el premi Carnet Jove com a millor pel·lícula al Festival de Sitges 2009.

"ELS ÚLTIMS DIES DEL MÓN", basada en la novel·la homònima de Dominique Noguez, és una coproducció francoespanyola amb coproducció amb Taiwan i participació de Televisió de Catalunya.


Sinopsi:
Tot i la imminència de la fi del món, Robinson inicia un viatge a la recerca de la dona de la seva vida, que el va abandonar temps enrere. En aquest desastre a escala mundial, la gent aprofita els seus últims moments de vida i comencen a mantenir relacions apassionades amb el primer desconegut amb qui es creuen. L'odissea amorosa de Robinson el portarà en una imperiosa necessitat de trobar la dona que tant l'ha fet patir, la jove i cruel Lae, i a recórrer diferents indrets de França i Espanya.


Fitxa tècnica i artística:
Direcció:
Arnaud Larrieu i Jean–Marie Larrieu
Guió: Arnaud Larrieu i Jean–Marie Larrieu
*basat en la novel·la de Dominique Noguez
Producció: És una producció de Soudaine Compagnie, Arena Films, France 2 Cinéma, Mallerich Films Paco Poch, Estrategia Audiovisuals, en coproducció amb Filmagic Pictures Co. (Taiwan) amb la producció associada de Sofica Coficup3, Películas de Fondo de Reserva La Banque Postale Image 2, Cofinova 5 amb la participació de Canal +, Cinecinema, Televisió de Catalunya, amb el suport de Regió de Midi-Pirineus, CNC de la Regió d'Aquitània, Media Procirep Angoa, Taichung City Government, Taiwan, Taichung City Cultural and Education Foundation i desenvolupada amb el suport del Programa Media de la Unió Europea, Cofinova 5 i Soficapital Desarollo.
Intèrprets: Mathieu Amalric, Karin Viard, Catherine Frot, Sergi López, Clotilde Hesme, entre d'altres.
Director de fotografia: Thierry Arbogast

Anar al contingut