Dues turistes arrosseguen les maletes pel centre de Barcelona.
Els turistes destaquen de Barcelona l'arquitectura i el caràcter dels ciutadans i es queixen dels sorolls i la inseguretat. (Foto: ACN)
Barcelona

Els turistes valoren amb una nota rècord de 8,4 la ciutat de Barcelona

Els turistes que visiten Barcelona donen un 8,41 a la ciutat, segons una enquesta de Turisme de Barcelona i de la Diputació. Es tracta d'una nota rècord en relació amb els altres sondejos elaborats en anys anteriors. L'arquitectura, l'oferta cultural i el caràcter dels ciutadans figuren en un lloc destacat, mentre que el soroll, la contaminació i la inseguretat són les qüestions menys valorades.

RedaccióActualitzat
Els turistes donen a la ciutat de Barcelona una nota de 8,41 sobre 10 l'any 2012. Es tracta de la valoració més alta des que Turisme de Barcelona i la Diputació elaboren aquesta enquesta per saber el grau de satisfacció dels visitants estrangers en apartats com l'oferta cultural, els transports públics, les platges o la neteja de la ciutat.

Un any més, l'oferta arquitectònica encapçala el rànquing amb una valoració d'excel·lent que supera el 9. La segueixen a poca distància l'oferta cultural i el caràcter dels ciutadans. Molt a prop hi ha la gastronomia i les compres, que també experimenten una millora.

Els aspectes de la ciutat de Barcelona que mereixen una valoració més baixa són els sorolls, la contaminació atmosfèrica i la seguretat ciutadana. Tot i així, els 21 apartats inclosos en l'enquesta han incrementat la seva valoració respecte al 2011.
Anar al contingut