Captura d'alguns del tuits que parlen del tema
Captura d'alguns del tuits que parlen del tema
Sant Joan Despí

Els tuitaires, dividits sobre l'assalt als supermercats

Robin Hood o lladre? Els tuitaires contraposen opinions a l'hora de parlar de l'acció reividicativa del Sindicat Andalús dels Treballadors, entre els quals hi ha el diputat d'IU Juan Manuel Sánchez Gordillo.

RedaccióActualitzat

Robin Hood o lladre? Els tuitaires contraposen opinions a l'hora de parlar de l'acció reinvidicativa del Sindicat Andalús dels Treballadors, entre els quals el diputat d'IU Juan Manuel Sánchez Gordillo. L'assalt i l'ordre de detenció contra ell i els altres responsables de "l'expropiació alimentària" s'han convertit en temes del moment a la xarxa social, a partir dels noms Sánchez Gordillo i Jorge Fernández Díaz. També hi ha hagut comentaris amb l'etiqueta #casMercadona.

Entre els que defensen Sánchez Gordillo, abunden els que comparen la seva acció amb la impunitat dels casos més sonats de presumpta corrupció, com els que porten els noms de Fèlix Millet, Iñaki Urdangarin o Rodrigo Rato.

Per exemple, ‏@HiginiaRoig ha piulat: "[Ara mateix] Félix Millet sospira, escolta l'ordre de detenció de #SanchezGordillo i aixeca el dry martini a Pedralbes. El sistema funciona".

També hi ha qui el bateja com el nou Robin Hood.


Els arguments dels crítics amb l'acció reivindicativa són, bàsicament, que el fi no justifica els mitjans.

L'usuari ‏@verdmaragda remarca: "No seré jo qui defense la política empresarial de Mercadona, Déu me'n guard, però el robatori de @SanchezGordillo ahir a Sevilla és delirant."

I ‏@carlesferreira apunta que "Si Sánchez Gordillo presumeix de la seva ètica política hauria de saber que el fi no justifica els mitjans. I el fi és molt noble, d'acord."

Anar al contingut