Finnair (EFE)
Finnair (EFE)
Barcelona

Els tripulants de cabina de Finnair al Prat faran vaga els propers 3 caps de setmana

Les aturades tindran lloc el 18 i 19, 25 i 26 d'agost, i 1 i 2 de setembre

RedaccióActualitzat

Els treballadors de l'aerolínia finlandesa Finnair de l'aeroport de Barcelona-el Prat faran vaga a partir d'aquest dissabte i durant els pròxims tres caps de setmana després que la reunió entre empresa i representants del sindicat USO acabés sense acord. 

La cinquantena de treballadors reclamen millores de les condicions laborals i salarials. Demanen que l'empresa que els subcontracta els reconegui la categoria de tripulants de cabina i no d'auxiliars administratius. Això comportaria millores salarials i de condicions laborals. 

L'empresa adjudicatària del servei, Atlas-Adecco Outsourcing, assegura que havia ofert increments salarials del 12% per a aquest any i el que ve i del 16% per al 2020.

Els treballadors afirmen que la direcció pretén "únicament" apujar les condicions salarials negociades a Madrid, amb una millora de l'oferta del 2% "i sense afegir res més per al 2019", segons Virgina Palancar, delegada del sindicat USOC a Finnair-Barcelona.

Els representants sindicals, però, també demanen millores socials per al col.lectiu i lamenten que l'empresa hagi posat com a condició per mantenir les negociacions que es desconvoqués la vaga. 
  

Anar al contingut