Ferrocarrils de la Generalitat
Ferrocarrils de la Generalitat
Barcelona

Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat tornen a circular entre plaça Catalunya i el baixador de Vallvidrera

Les línies S1 i S2 reprenen el servei, tot i que es mantenen unes quantes modificacions horàries

RedaccióActualitzat

Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat tornen a circular entre plaça Catalunya i el baixador de Vallvidrera. Les obres a la línia han comportat que, des del dia 13, els usuaris hagin hagut d'agafar un autobús per arribar al baixador i, allà, continuar el viatge amb tren. A partir d'avui, doncs, les línies S1 i S2 reprenen el servei, tot i que es mantenen unes quantes modificacions horàries.

El Funicular de Vallvidrera, però, no tornarà a funcionar fins al dia 19, un cop finalitzat el període de revisió de la infraestructura. Fins aquest dia hi haurà disponible un servei d'autobús substitutori entre Peu del Funicular i la Plaça de Vallvidrera.

Ferrocarrils recorda que les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran a totes les estacions; les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) no circularan durant l'agost, i que els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) tampoc circularan fins al 29 d'agost, en què hi haurà servei només en hora punta entre les estacions de Plaça Catalunya i Sarrià. D'altra banda, a les línies S1 i S2, les nits de divendres i de dissabte, entre les 00.00 i les 02.30, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Plaça Catalunya i Sant Cugat, la companyia oferirà servei substitutori amb autobús fins a les 02.30 i es recomanaran serveis de transport alternatius. Les afectacions a la línia Barcelona-Vallès duraran fins al 30 de setembre. En aquest període totes les estacions es mantindran obertes durant tot l'horari de servei comercial (amb servei de trens o sense) per atendre els dubtes dels viatgers.

Anar al contingut