El Prat

Els treballadors del Prat reclamen més i millor transport públic per accedir a l'aeroport

A l'aeroport del Prat, un centenar de treballadors s'han concentrat davant la terminal A, convocats per Comissions Obreres. Reivindiquen solucions per als problemes de transport que pateixen treballadors i usuaris de l'aeroport i que s'acompleixi el pla de xoc pactat amb el Departament de Mobilitat de la Generalitat. Els manifestants han tallat deu minuts l'accés de vehicles entre les terminals A i B, i després han fet sentir la seva protesta a l'interior. CCOO reclama una freqüència d'autobusos des de Sants superior a l'actual i que l'aerobús s'integri en el sistema tarifari.

Actualitzat

Un centenar de manifestants han tallat els accessos de vehicles entre les terminals A i B de l'aeroport durant deu minuts i després s'han concentrat a l'interior de la terminal B per demanar a la Generalitat que posi més transport públic per accedir a l'aeroport del Prat. Entre les propostes, destaquen que l'autobús tingui tarifa integrada o que l'autobús entre l'estació de Sants i l'aeroport es posi amb una freqüència de pas de 5 minuts, en lloc de la d'ara, que és de 20 minuts.

Amb aquesta proposta, els treballadors han reivindicat solucions per als problemes de transport que pateixen treballadors i usuaris de l'aeroport i que s'acompleixi el pla de xoc pactat amb el Departament de Mobilitat de la Generalitat, a qui responsabilitzen de la situació de falta de transport públic al Prat, fortament agreujada després de la supressió del tren Barcelona-Aeroport per les obres de l'AVE.

La secretària general de CCOO al Baix Llobregat, Aurora Huerga,  ha manifestat que des de fa tres anys el sindicat denuncia una insuficiència del transport públic a l'aeroport, on treballen 12.000 persones, a més dels milers d'usuaris que hi passen diàriament.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut