La Festa dels Súpers

Els teus programes, a la Festa

A la Festa t'hi esperen una pila de superactivitats, com les que t'han preparat els programes del Super3!

 

 

El Mic, en Dani Jiménez del Dinàmiks, Una mà de contes, el Riff i el Flat del "Rat Rank", el Pau Ferran del Kukurota, la Laia Servera de l'InfoK, la Maria Salarich i el Lawrence Stanley del Fish&Chips... tots ells t'esperen a la Festa dels Súpers!

 

  • Dinàmiks - El repte

Sabries bellugar un objecte sense tocar-lo de cap manera? I construir un pont impossible amb dues peces de plàstic? O enfonsar un suro que flota, sense tocar-lo? Aquests són alguns dels reptes que hauràs de superar a l'espai del Dinàmiks. A punt?

El Senyor Esquelet i el Dani Jiménez també seran a l'escenari amb un espectacle ple d'experiments científics: "La revolta del Senyor Esquelet".

 

  • Fish&Chips - A l'escenari

La Maria Salarich i el Lawrence Stanley, del Fish&Chips, seran a l'escenari de la Festa dels Súpers per convidar-te a cantar i ballar les cançons del nou espectacle dels SP3, "Sempre a punt", i del grup Xiula i el seu disc "5.472 m".

 

  • InfoK - Vine al plató!

L'InfoK instal·la el seu plató a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc per donar veu a tots els protagonistes de la Festa. Però la Laia Servera no serà l'única que farà les preguntes pertinents... al plató tindrà un públic especial que podrà preguntar als entrevistats: els súpers!

 

  • Kukurota - L'animal impossible

Un tigre amb cap de rinoceront i cua d'escorpí? Això és un animal impossible! Bé... impossible a la realitat, no pas a la imaginació, oi? Sabràs esbrinar i localitzar quins tres animals componen els animals impossibles que trobaràs a l'espai del Kukurota?

 

  • MIC - Cantem amb el Mic

Un teatret amb el Mic i el Cincsegons per cantar cançons. A la Festa dels Súpers t'esperen els teus amics per cantar i ballar. Mac, mec, mic, toca't el melic!

 

  • Rat Rank - El xou del Rat Rank

El Riff i el Flat es convertiran en DJ FLAT i DJ RIFF per punxar els ritmes més contagiosos del Rat Rank i fer-nos riure amb les seves ocurrències rosegadores. No ho faran sols, comptaran amb l'ajuda del grup La Soul Machine i el seu èxit "Fes-te l'estiu", i amb el talent dels nens i nenes de l'Escola de Dansa de Castelldefels.

 

  • Una mà de contes - La imaginació està a les teves mans. Dibuixa la teva escola.

L'escola és un lloc màgic. Ho sabies? Hi podem viure coses fantàstiques: fer amics per a tota la vida, aprendre coses increïbles o viure aventures meravelloses. Com és la teva escola? Gran? Petita? Verda? Vermella? Màgica? Des d'Una mà de contes et convidem a dibuixar la teva escola. Que t'ho passis molt bé!

 

 

Si véns a la Festa, aquí t'expliquem 10 coses que has de saber.