Olot

Els testimonis descriuen l'horror causat per un home "estrany" i amb problemes econòmics

El primer doble crim, que s'ha produït aquest dimecres al matí a un bar de la Canya, i el segon, que ha passat a una oficina bancària d'Olot, han sorprès alguns testimonis, que han descrit amb horror els fets. Els qui coneixien l'autor confés de les morts, Pere Puig, un paleta de 57 anys i veí de Sant Esteve d'en Bas, el veuen com un personatge "estrany" i ofegat pels deutes, ja que segons apunten aquestes fonts, estaven a punt d'acomiadar-lo de l'empresa on treballava, feia temps que no cobrava i a més el banc li hauria embargat el pis.

Actualitzat
Rafael Masdeu ha estat un dels testimonis del primer doble crim al bar La Cuina de l'Anna a la Canya. Segons ha explicat a TV3, s'han sentit dos trets i de seguida s'ha sabut que havien mort dues persones al bar. El marit de la propietària del bar també ha explicat de primera mà al programa "Els matins" de TV3 l'escena de les dues morts i ha dit que el presumpte assassí havia treballat a l'empresa de les primeres víctimes.

El mòbil del crim podria haver estat una venjança econòmica, com ha apuntat a les càmeres de TV3 Joan Darne, el qual coneixia l'empresari mort a mans de Pere Puig. Segons ha relatat, l'home li hauria dit que aviat l'acomiadaria perquè l'obra on treballava no li pagaven, li devien molts milions, i no podia fer-se càrrec del sou de tots els treballadors.

El segon doble crim, a l'oficina bancària del centre d'Olot, també ha sorprès altres testimonis, com la Lluïsa Farrés, que ha descrit l'escena als micròfons de Catalunya Ràdio. Ha dit que l'home portava una "escopeta bastant grossa" i que "en el moment d'obrir la porta -de l'oficina bancària- ha disparat dos trets". A més, una font consultada per l'ACN i que ha sigut testimoni presencial de com l'home es lliurava a la policia, ha dit que l'havia vist tranquil i satisfet i que ha comunicat als agents que ja havia acabat "la feina que volia fer".

Mentrestant, una font consultada per Europa Press i que ha explicat que era amic del detingut des de petit, ha descrit Pere Puig com una persona "estranya", que hauria comès els quatre crims per motius econòmics, ja que feia temps que no cobrava. Alguns coneguts i veïns ha assenyalat a Catalunya Ràdio algunes excentricitats de Pere Puig, que, han dit, a la nit sortia a passejar disfressat de cowboy amb una pistola i una estrella falses.



VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut