Pla curt dels TEDAX mentre inspeccionen la furgoneta de Vic relacionada amb l'atemptat de Barcelona, la matinada d'aquest divendres a les …
Pla curt dels TEDAX mentre inspeccionen la furgoneta de Vic relacionada amb l'atemptat de Barcelona, la matinada d'aquest divendres a les dues. 18.08.2017 (Horitzontal).

Els TEDAX no troben explosius a la furgoneta de Vic relacionada amb l'atropellament massiu a Barcelona

Actualitzat

ACN Vic.-Una unitat dels TEDAX ha inspeccionat aquest dijous a la nit la furgoneta que la policia ha trobat aquesta tarda prop del restaurant Burger King de Vic, al polígon de la carretera que uneix la capital d'Osona amb Manlleu, i que està relacionada amb l'atropellament massiu a Barcelona. El grup d'agents especialistes en explosius, després de gairebé una hora i mitja treballant amb el vehicle, no ha trobat cap explosiu al seu interior. Els TEDAX han fet les comprovacions amb l'ajuda d'un robot teledirigit. Un cop descartat el perill, cap a les dues de la matinada, els Mossos d'Esquadra han tornat a obrir la carretera al trànsit i han deixat sense efecte el perímetre de seguretat d'uns 200 metres al voltant del vehicle. Segons han assegurat fonts policials, en les properes hores una grua traslladarà la furgoneta a la comissaria dels mossos de Vic per prosseguir amb les investigacions a l'interior del vehicle.

Anar al contingut