Barcelona

L'AVE fa encarir 2,10 euros els taxis que surten de l'estació de Sants

Coincidint amb l'arribada de l'alta velocitat, agafar un taxi a l'estació de Sants de Barcelona és més car perquè els taxistes apliquen un recàrrec de 2,10 euros. La mesura pretén assegurar que hi hagi prou taxis davant l'augment de la demanda, però els usuaris ho troben exagerat. Es preveu que amb l'arribada de disset trens AVE diaris, cada mitja hora arribaran a Sants uns 350 passatgers addicionals. A més del recàrrec, els taxis també estrenen una nova graella d'espera per a més de 100 vehicles.

Actualitzat

L'àrea metropolitana de Barcelona ha informat, en un comunicat, que aquest suplement ha estat inclòs en les tarifes urbanes de taxi 2008, aprovades pel ple de l'EMT el 8 de novembre i ratificades després per la Comissió de Preus de la Generalitat.

L'objectiu d'aquest suplement de 2,10 euros és incentivar els taxistes per donar servei a l'estació de Sants davant l'augment previsible de demanda de taxis dels passatgers que arribaran amb l'AVE. La parada de taxis de l'estació de Sants està situada al costat de la plaça de Joan Peiró, zona on s'aconsella als taxistes que deixin també el passatge.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut