Barcelona

Els súpers salven l'arbre màgic i alliberen la natura del fibló del Senyor Pla

Els súpers tenien una missió: ajudar les elfes, la Nenúfar i la Matoll, per salvar l'arbre màgic, la natura i els animals del planeta

RedaccióActualitzat

Un any més, els súpers han aconseguit el que es proposaven. Amb el seu crit han ajudat la família del Super3 i totes les cares del canal a salvar la natura. Gràcies a tots els súpers, la Nenúfar i la Matoll s'han pogut escapar dels malvats CO2 i CO3, arrencar el fibló maligne i salvar l'arbre màgic.

Aquest any, els súpers tenien una missió: ajudar les elfes, la Nenúfar i la Matoll, a salvar l'arbre màgic.

La Nenúfar i la Matoll havien estat capturades pels malvats CO2 i CO3 -que en realitat són el Sr. Pla i el Rick- quan intentaven salvar l'arbre màgic i arrencar-ne el fibló maligne.

Per rescatar-les, la família del Super3 ha decidit viatjar a l'interior de l'arbre. I ho han fet convertits en petits insectes: Pauescarabat, Alexlibèl·lula, 6Quc, Patiformiga, Fluskimartí. Amb l'ajuda de tots els súpers, la Nenúfar i la Matoll han pogut unir els seus poders, arrencar el fibló maligne i salvar els fruits de l'arbre màgic. I també totes les plantes i animals del planeta.

 

Al llarg de l'espectacle, els assistents han pogut escoltar per primer cop en directe les cançons del nou disc del Super3, "Tenim el poder", interpretades per la família del Super3.

El clàssic "Tots som súpers", corejat per tot el públic, ha posat fi a l'espectacle.

L'Anella Olímpica de Montjuïc s'ha omplert aquest cap de setmana amb més de 150 activitats i una cinquantena d'espectacles.

 

El Mic, Dani Jiménez, de "Dinàmiks"; "Una mà de contes", el Riff i el Flat, de "Rat Rank"; Pau Ferran, de "Kukurota"; Laia Servera, de l'"InfoK", Maria Salarich i Lawrence Stanley, de "Fish&Chips"... tots han anat a la Festa dels Súpers.

I, un any més, la Festa dels Súpers ha estat un èxit. En aquesta edició, la que fa 21, hi han participat prop de 200.000 persones durant tot el cap de setmana.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut