Mick Jagger en una actuació dels Rolling Stones a Estocolm, en la gira europea de l'any passat (Reuters)
Mick Jagger en una actuació dels Rolling Stones a Estocolm, en la gira europea de l'any passat (Reuters)
Londres

Els Stones anuncien una gira pels Estats Units i la reedició del clàssic "Sticky fingers"

El disc es posarà a la venda el 26 de maig amb els deu temes originals i material inèdit, com la versió alternativa de "Brown sugar" amb el guitarrista Eric Clapton

RedaccióActualitzat

Tenen més de 70 anys però no paren. Els Rolling Stones faran una nova gira pels Estats Units i el Canadà. La banda liderada per Mick Jagger ha anunciat la nova gira de concerts i la reedició del disc "Sticky fingers", un clàssic del 1971 amb la mítica portada d'Andy Warhol, que inclou cançons com "Brown sugar" i "Wild horses".

La discogràfica Universal Musical posarà a la venda "Sticky fingers" el 26 de maig amb els deu temes originals i material inèdit. En aquesta reedició es podrà escoltar, entre d'altres, una versió alternativa de "Brown sugar" amb el guitarrista Eric Clapton, i interpretacions inèdites de "Bitch" i "Dead flowers".

La nova sèrie de concerts dels Stones començarà el 24 de maig i acabarà el 15 de juliol. En total una quinzena d'actuacions als Estats Units i el Canadà, agrupats en una gira amb el nom "The Zip Code Tour".

 

Anar al contingut