València

Els socialistes suspenen la negociació amb Compromís per a la Generalitat Valenciana

El PSPV diu que se sent "insultat" per la posició del partit que encapçala Mònica Oltra

RedaccióActualitzat

Tensió en les relacions entre els socialistes i Compromís de cara a poder formar el pròxim govern de la Generalitat Valenciana. De moment, s'aparquen les converses entre les dues formacions. Ha estat el PSPV-PSOE, liderat per Ximo Puig, el que ha donat per "suspeses" les negociacions amb Compromís, perquè diu que se senten "insultats" per la posició de la coalició.

Els socialistes afirmen no comprendre com els seus vots serveixen per investir com a alcalde Joan Ribó a l'Ajuntament de València i que la formació de Mònica Oltra es negui a donar suport al PSPV a consistoris com els de Torrent i Gandia.

Els socialistes estan "molt molestos" amb les declaracions i l'actitud de Compromís d'aquest dilluns, quan els ecosobiranistes van insistir que la seva candidata, Mònica Oltra, fos la presidenta a la Generalitat amb els vots de Podem, i que aquest és el canvi enfront el PP-PSPV. El partit socialista no pensa anar a la trobada de negociacions aquest dimecres per a un possible govern si no hi ha un "gest" per part de Compromís.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut