Estrasburg

Els socialistes ofereixen als populars adoptar el discurs de Frattini com a resolució sobre el procés de pau a Euskadi

Els socialistes intenten a contrarellotge que els populars se sumin al consens en la resolució sobre el procés de pau a Euskadi que ha d'aprovar el Parlament Europeu. Després del debat que s'hi ha fet aquest matí, en què s'han evidenciat les diferències entre els eurodiputats, el líder de la delegació espanyola al grup socialista, Enrique Barón, ha ofert al PPE adoptar com a resolució comuna el discurs que ha pronunciat davant el ple de l'eurocambra el vicepresident de la CE, Franco Frattini.

Actualitzat

Els socialistes intenten que, a l'hora de votar la resolució final sobre el procés de pau al País Basc, el PP també hi doni suport. Per això, estan disposats a consensuar una nova resolució conjunta prenent com a base el discurs que ha fet al començament del ple el vicepresident de la Comissió Europea, Franco Frattini.

El líder de la delegació espanyola en el grup socialista, Enrique Barón, ha considerat que la CE s'ha pronunciat en uns termes que coincideixen substancialment amb els que ells plantegen. En el seu discurs, Frattini ha demanat la unitat dels europeus en el procés de pau.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut