Un grup de funcionaris ha protestat a la rodalia del Congrés en saber les retallades. (Foto: EFE)
Un grup de funcionaris ha protestat a la rodalia del Congrés. (Foto: EFE)
Madrid

Els sindicats de la funció pública planten Hisenda i anuncien mobilitzacions contra les retallades

Els representants de CCOO, UGT, CSIF, ELA i CIG s'han aixecat de la taula on el secretari d'Estat d'Administracions Públiques els havia de detallar les retallades, que inclouen l'eliminació de la paga extra de Nadal.

RedaccióActualitzat
Els principals sindicats de la funció pública han plantat Hisenda després de l'anunci del nou paquet de retallades del govern espanyol. El secretari d'Estat d'Administracions Púlbiques, Antonio Beteta, els havia d'explicar la tisorada que inclou una vintena de mesures, entre les quals la supressió de la paga extra de Nadal als funcionaris.

Els representants de CCOO, UGT, CSIF, ELA i CIG s'han aixecat de la taula on Beteta havia de detallar les retallades, a la seu de la Direcció General de la Funció Pública.

Abans de la reunió de la tarda, la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) ja ha anunciat que respondrà a la tisorada amb mobilitzacions al carrer. Fonts del sindicat han explicat que es preparen mobilitzacions al juliol i agost amb aturades a totes les administracions públiques. Tampoc no es descarta una vaga al setembre.
Anar al contingut