Barcelona

Els sindicats acusen el govern de "sobreactuació lamentable" per l'endarreriment de la paga extra

Els sindicats han considerat que el govern ha mostrat una imatge lamentable per l'endarreriment de la paga extra de Nadal als funcionaris. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Xavier Casas, de la UGT, ha parlat de "sobreactuació lamentable" i ha censurat que l'executiu hagi utilitzat els treballadors públics i s'ha preguntat amb quina finalitat ho ha fet.

RedaccióActualitzat
Després que l'executiu català ha confirmat que tots els treballadors públics cobraran el 20% que faltava pagar de l'extra de Nadal a partir d'aquest dijous, els sindicats han criticat l'actuació del govern en tot aquest assumpte.

La UGT ha indicat que el govern d'Artur Mas "està utilitzant els treballadors públics" amb l'endarreriment de l'extra de Nadal. I ha afegit que no entenen el per què, per després apuntar que potser el govern ha volgut aprofitar l'endarreriment de la paga extra de Nadal per enviar un missatge a Madrid.

El representant Xavier Casas ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que "no sabem ben bé per què, o per impressionar ben bé a qui" s'ha pres la mesura de l'endarreriment de la paga extra de Nadal, però que en tot plegat hi veuen "una sobreactuació" i "un punt de comèdia mal interpretada" per part del govern de la Generalitat.  

La UGT ha assegurat que malgrat que hagi pagat, mantindran la denúncia contra la Generalitat per l'endarreriment.

Des de CCOO, en canvi, creuen que ja no té sentit i diuen que a partir d'ara cal lluitar perquè no es reprodueixi una situació com aquesta.
Anar al contingut