NBA

Els rumors sobre un possible traspàs als Bulls no afecten el rendiment de Gasol

No podia haver començat millor la nova etapa de les dues superestrelles Carmelo Anthony i Allen Iverson amb els Nuggets de Denver, que han derrotat per 115-98 els Grizzlies de Memphis, que han tornat a tenir el català Pau Gasol com a gran estrella. Gasol ha aconseguit el sisè doble doble de la temporada, cinquè del mes de gener, amb 23 punts i 17 rebots, que també ha estat la millor marca d'aquesta Lliga. Les informacions i rumors sobre el seu possible traspàs als Bulls no han afectat el seu rendiment.

Actualitzat

Gasol ha jugat 37 minuts per anotar 9 de 17 tirs de camp i 5 de 7 des de la línia de personal, ha repartit 6 assistències i ha fet 2 taps.

Després de quinze partits de suspensió, Anthony ha tornat als Nuggets per tenir com a nou company el polèmic Iverson. L'interrogant de si les dues estrelles podrien coexistir ha resultat ser cent per cent positiu, tot i que davant han tingut l'equip amb la pitjor marca de la Lliga. Anthony ha jugat 33 minuts per respondre amb 28 punts, 6 assistències i 5 rebots, sense que donés mostres d'haver perdut el ritme, la forma física i el toc de canell amb l'absència en quinze partits de competició. Mentre que Iverson li ha donat suport amb 23 punts, 7 assistències i 4 rebots, encara que ha perdut 6 pilotes, l'exjugador dels Sixers ha viscut una jornada plena de felicitat molt abans que comencés el partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut