Londres

Els rumors de boda entre el príncep Guillem i Kate Middleton obren el debat sobre l'assetjament dels paparazzi

Un membre de la monarquia està aixecant molt d'interès. Bé, encara no ha entrat a la família reial, però gairebé. Es tracta de Kate Middleton, nòvia del príncep Guillem d'Anglaterra, el fill de Carles i Diana de Gal·les. Els rumors d'un possible compromís han disparat tots els flaixos contra ella, i ara cada moviment que fa està acompanyat d'un núvol de paparazzis. Com aquest dimarts, que ha complert 25 anys.

Actualitzat
Se l'ha batejat ja com la "nova Diana", i entre les similituds que la nòvia del príncep Guillem té amb Lady Di hi ha l'incansable eixam de paparazzis que la segueix cada dia.

Kate Middleton ha complert 25 anys. Ho ha fet enmig de creixents rumors que a l'estiu es casarà amb el fill de l'hereu de la corona britànica. D'aquí que la premsa mundial, conscient de la fascinació per les històries d'amor reial, s'hagi llançat a capturar cada pas d'aquesta jove empresària.

Entre foto i foto publicada, però, els mitjans també tenen temps de reflexionar sobre si no estaran repetint els errors de l'assetjament de Diana, morta precisament quan fugia dels paparazzis a París.

Part de la societat britànica viu amb la contradicció d'escandalitzar-se per l'assetjament mediàtic a Middleton i consumir compulsivament tot el que tingui relació amb ella i el príncep Guillem. Per trobar-hi solució, hi ha qui proposa que no es publiquin fotos del dia a dia de Kate, o els diaris "The Sun" i "The Times" ja han anunciat que boicotejaran els paparazzis més intrusius.

Teòricament, Middleton no deixa de ser una ciutadana més i, pel fet de no formar part encara de la família reial, la monarquia no li pot pagar l'escorta. Està estudiant, però, emprendre accions legals contra la premsa més agressiva per salvaguardar la intimitat de Kate.
Anar al contingut