Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood.
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood. (Foto: Reuters)
Londres

Els Rolling Stones treuen nova cançó, l'enganxosa i inèdita "Doom And Gloom"

Els Rolling Stones han llançat "Doom and gloom", una cançó inèdita de ritmes enganxosos, ben acollida per la crítica, que serveix d'avanç del seu àlbum recopilatori "GRRR!", que sortirà al mercat el 12 de novembre.

RedaccióActualitzat
Els Rolling Stones llancen "Doom and gloom", una cançó inèdita de ritmes enganxosos, ben acollida per la crítica, que serveix d'avanç del seu àlbum recopilatori "GRRR!", que sortirà al mercat el 12 de novembre.

"Doom and gloom" és un tema de guitarra de rerefons polític que ha rebut, en general, crítiques amables per part dels mitjans britànics, si bé alguns lamenten la seva lletra "superficial" i una marcada influència per les tendències musicals actuals.

La cançó va motivar la reunió en un estudi d'enregistrament, per primera vegada en set anys, dels músics Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood.

El disc també es pot descarregar al portal iTunes i els seguidors del grup ja poden fer les seves reserves per comprar, més endavant, el seu recopilatori "GRRR!".

"Doom and gloom" es va gravar a París i està produït per Don Was, un habitual dels Rolling Stones, amb el qual ja van treballar en els seus cinc àlbums anteriors: "Voodoo Lounge", "Stripped", "Bridges to Babylon", "Forty licks" i "A bigger bang".

La cançó serà a un dels dos nous senzills inclosos en "GRRR!", que en tres CDs agrupa 50 dels grans èxits dels Stones al llarg de la seva prolífica carrera.

Entre aquests, s'inclouen clàssics com "One habiti shot", "Gimme shelter", "(I can't get no) satisfaction" o "Jumpin' Jack Flash".

La trobada entre Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood en un estudi de gravació ha estat la primera des que el 2005 els músics es van reunir per crear el seu anterior àlbum, "A bigger bang".

El llançament del disc el 12 de novembre coincideix amb el 50 aniversari del naixement del veterà grup de rock.
Anar al contingut