La fotografia que Mick Jagger ha penjat al seu compte de Twitter.
La fotografia que Mick Jagger ha penjat al seu compte de Twitter.
París

Els Rolling Stones podrien estar enregistrant material nou

Quan es compleixen 50 anys de la fundació de la banda The Rolling Stones, els seus membres s'han tornat a reunir per treballar en un estudi de París, segons ha piulat Mick Jagger al seu compte oficial de Twitter.

RedaccióActualitzat
Els membres de The Rolling Stones, la banda britànica que fa 50 anys, s'han tornat a reunir aquests dies per treballar en un estudi de París, segons ha confirmat a través del seu compte oficial de Twitter el seu cantant, Mick Jagger.

"Passant-ho bé en un estudi de París aquesta setmana!", ha escrit l'artista en un missatge en què inclou una fotografia seva a l'estudi, molt somrient i guitarra en mà, al costat d'una al·lusió directa al compte oficial de la seva banda @RollingStones a Twitter.

Keith Richards va confirmar a començaments d'any que hi hauria nova gira de les "Seves Satàniques Majestats", probablement el 2013, i els seus quatre membres actuals van aprofitar la inauguració d'una exposició fotogràfica sobre els seus 50 anys d'història el mes de juliol passat per materialitzar davant els mitjans aquesta reunió que ara fa un nou pas amb la probable gravació de nou material discogràfic.

L'últim tour d'aquesta formació històrica, que completen Charlie Watts i Ronnie Wood, va ser "A Bigger Bang Tour", entre 2005 i 2007, en què van presentar el seu vint-i-quatrè i últim disc d'estudi que s'ha publicat fins ara, "A Bigger Bang", del 2005.
Anar al contingut