Concert de Rolling Stones a l'Estadi Olímpic de Barcelona (Efe)
Concert de Rolling Stones a l'Estadi Olímpic de Barcelona (Efe)
Barcelona

Els Rolling Stones omplen d'entusiasme i satisfacció l'Estadi Olímpic

La gira "No filter" ha portat a Barcelona els Stones més genuïns dels seixanta i els setanta

RedaccióActualitzat

Els Rolling Stones han començat el concert a l'Estadi Olímpic amb un espectacular descens a l'infern. Han començat tocant el "Sympathy for the devil" i "It's only rock&roll (but I like it)".

40.000 persones han presenciat aquest concert, després de passar estrictes controls de seguretat. Mick Jagger els ha salutat amb un "Hola, Barcelona, esteu contents d'estar aquí?", en català. El líder de la banda també ha recordat que aquest era el vuité concert que feien a Barcelona

Jagger ha explicat què ha menjat un àpat molt català.

 

 

El concert ha acabat amb el mític "Satisfaction" que ha fet vibrar el públic.

 

 

Barcelona, és l'única parada de la gira dels Stones a Espanya dins la gira europea. És, concretament, la sisena parada de la gira, després d'actuar a Hamburg, Munic, Spielberg, Zuric i Lucca.

La gira es diu "No filter" perquè l'escenari té un disseny net i simple. De gran dimensions però sense decoracions superflues, tot perquè, segons l'equip dels Stones, les cançons arribin directament al públic, sense filtres, "no filter".

 

L'últim disc de la banda és "Blue & Lonesome", el van publicar al desembre del 2016, i és un disc de versions de vells temes de blues. El van gravar en uns estudis de Londres on es van reunir per gravar cançons noves pròpies, però van tocar un tema de blues, i els va venir més de gust gravar tot un disc de versions de blues, que - diuen - van gravar en només tres dies.

Però d'aquest nou disc, en aquesta gira, només toquen un parell de temes perquè, en realitat, es tracta d'una gira de grans èxits, sobretot dels temes dels anys seixanta i setanta.

 

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood tornen a la carretera amb un repertori ple de clàssics com 'Gimme Shelter', 'Paint It, Black', 'Jumpin Jack Flaix', 'Tumbling Diu' o 'Brown Sugar'.

La gira recalarà a 12 ciutats i farà doblet a París, on actuaran el 19 i 22 d'octubre en els dos últims concerts del tour.
 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut