Mick Jagger a l'últim concert de la gira "50 and Counting Tour" a Newark. (Foto: Reuters)
Mick Jagger a l'últim concert de la gira "50 and Counting Tour" a Newark. (Foto: Reuters)
Somerset

Els Rolling Stones anuncien un concert al festival de Glastonbury el 29 de juny

Serà el 29 de juny, pocs mesos després de la seva reaparició a Londres i Nova York. Amb aquests concerts la banda va celebrar el seu mig segle damunt dels escenaris i va trencar cinc anys de silenci.

RedaccióActualitzat
Els Rolling Stones tornaran a pujar a un escenari aquest estiu al festival britànic de Glastonbury, un dels més importants del món. Serà pocs mesos després de la seva reaparició a Londres i Nova York després de cinc anys de silenci.

La banda britànica, que va celebrar el 2012 mig segle de vida, actuarà a Glastonbury el 29 de juny i compartirà cartell amb grups com Mumford & Sons, Arctic Monkeys, Primal Scream i Nick Cave And The Bad Seeds. Mick Jagger i els seus mai han tocat al festival, que es fa a Somerset, un poble del sud d'Anglaterra.

Les 135.000 entrades que l'organització va posar a la venda per al festival es van esgotar en l'espai de dues hores l'octubre passat, si està previst que a l'abril tornin a estar disponibles aquells bitllets que s'hagin tornat. El festival es fa del 28 al 30 de juny i les entrades costen uns 230 euros.

Els Rolling Stones van tornar al circuit musical l'any passat amb el llançament d'un recopilatori titulat "GRRR!" i que incloïa dos temes nous. També van fer una minigira amb q
uatre concerts que van batejar amb "50 And Counting".

El 25 de novembre passat, la banda va tornar als escenaris a l'O2 Arena de Londres, el mateix pavelló en què el 2007 havien posat fi a la seva última gira maratoniana, "A Bigger Bang", que va durar dos anys i va portar als Stones per 32 països. Després de tocar a Londres i pocs dies després a Nova York, el grup va deixar entreveure la possibilitat d'anunciar nous concerts per als propers mesos, possibilitat que s'ha confirmat aquest dijous.
Anar al contingut