Els restauradors es preparen per eliminar les setrilleres dels restaurants a partir d'aquest dissabte

Lleida (ACN).- A partir d'aquest dissabte, els restaurants hauran de servir l'oli envasat i eliminar les setrilleres de les seves taules. La norma va entrar en vigor l'1 de gener, però amb una moratòria fins al 28 de febrer. Els restaurants es preparen per aplicar el canvi, però denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, segons el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano. Segons ell, els restauradors "acaten" la nova situació però creuen que l'ús de l'oli es veurà limitat. Des de la DOP Garrigues, es mostren satisfets amb la mesura tot i que admeten que només un 2 o un 3% de l'oli dels restaurants prové de les cooperatives del territori.
Els restauradors es preparen per eliminar les setrilleres dels restaurants a partir d'aquest dissabte

Els restauradors es preparen per eliminar les setrilleres dels restaurants a partir d'aquest dissabte

Lleida (ACN).- A partir d'aquest dissabte, els restaurants hauran de servir l'oli envasat i eliminar les setrilleres de les seves taules. La norma va entrar en vigor l'1 de gener, però amb una moratòria fins al 28 de febrer. Els restaurants es preparen per aplicar el canvi, però denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, segons el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano. Segons ell, els restauradors "acaten" la nova situació però creuen que l'ús de l'oli es veurà limitat. Des de la DOP Garrigues, es mostren satisfets amb la mesura tot i que admeten que només un 2 o un 3% de l'oli dels restaurants prové de les cooperatives del territori.