Fórmula

Els representants d'Alonso negocien amb Ferrari per d'aquí a dues temporades

Els representants de Fernando Alonso continuen negociant el futur del pilot asturià, després d'haver-se desvinculat de McLaren. Ara mateix, les cartes s'estan jugant a la seu de Ferrari. El compromís amb l'escuderia italiana no seria per la pròxima temporada, però condicionarà la tria d'Alonso de cara a l'any que ve. Així, l'asturià prioritzarà el seu futur a l'escuderia italiana en el moment de prendre una decisió a curt termini. L'opció d'anar a Red Bull continua sent, ara per ara, la preferida.

Actualitzat

Segons els representants d'Alonso, hauran de passar almenys dues setmanes per saber el destí del pilot asturià, de manera que Flavio Briatore s'haurà d'esperar després d'haver posat la data d'aquest dimarts com a marge per tenir una resposta del pilot asturià de cara al seu pas a Renault. L'opció d'anar a Red Bull continua sent, ara per ara, la preferida pel dues vegades campió del món, tot i que no se'n descarten altres, com Toyota, Williams i fins i tot Toro Rosso.

Pel que fa a McLaren, Adrian Sutil, Heikki Kovalainen i Nico Rosberg esperen notícies, mentre que Pere Martínez de la Rosa, l'opció lògica, no surt en les travesses que s'estan fent, i el diari sensacionalista alemany "Bild" s'ha atrevit fins i tot a posar-hi el nom de Michael Schumacher. Sens dubte, una broma.

Anar al contingut