Madrid

Els repetidors només caldrà que es matriculin del que han suspès

El curs que ve, els alumnes de Batxillerat que suspenguin tres o quatre assignatures podran repetir només aquestes matèries i no caldrà que facin una altra vegada tot el curs, com passava fins ara. De totes maneres, els estudiants que vulguin podran tornar a fer totes les matèries, també les que han aprovat, i només els comptarà la nota si és més alta. En cap cas, però, els alumnes amb tres o quatre suspensos, podran passar a segon.

Actualitzat
Així ho ha acordat el Ministeri d'Educació amb les comunitats autònomes. L'objectiu és flexibilitzar el Batxillerat per combatre l'abandonament escolar. De fet, la primera opció del Ministeri era que els alumnes repetissin només les assignatures suspeses i es poguessin matricular ja a algunes matèries de segon de Batxillerat. Però una sentència del Tribunal Suprem va anul·lar aquesta decisió.

Els tallers de reforç seran voluntaris

L'anunci d'aquesta nova proposta l'ha fet aquest dimarts la secretària d'Estat d'Educació, Eva Almunia, que ha dit que es respecta la LOE i també la sentència del Suprem. De manera optativa, i en base a la disponibilitat dels instituts, aquests alumnes també podran fer tallers de reforç.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut