Felip i Letícia, tranquils i somrients, al Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid (EFE)
Felip i Letícia, tranquils i somrients, al Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid (EFE)
Madrid

Els reis Felip i Letícia, tranquils i somrients mentre es divulga la sentència del cas Nóos

Com és habitutal, la reacció oficial a la sentència Nóos ha arribat a través d'un comunicat, curt i previsible

RedaccióActualitzat

Els reis Felip i Letícia eren en un acte oficial mentre es divulgava la històrica sentència sobre el cas Nóos. Se'ls ha pogut fotografiat, amb aparent normalitat, tranquils i somrients, al Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid, on han inaugurat una exposició.

Hi han arribat a les 11.45 i han estat rebuts per la baronessa Carmen Thyssen, la presidenta del Congrés, Anna Pastor, i l'alcaldessa de la capital espanyola, Manuela Carmena, entre altres.

Com és habitutal, la reacció oficial a la sentència Nóos ha arribat a través d'un comunicat, curt i previsible, que s'ha fet públic poc després de saber-se la sentència. La Casa del Rei s'ha limitat a tornar a manifestar el "màxim respecte per la independència judicial".

La Zarzuela no té intenció de fer cap comentari per valorar la sentència ni sobre la renúncia de Cristina als drets dinàstics que li corresponen.

Recordem que Cristina va deixar de ser membre de la Casa del Rei quan es seu germà Felip va accedir al tron. No ha renunciat mai, però, a formar part de la línia successòria, on ocupa la sisena posició. La precedeixen la princesa d'Astúries, la seva germana Sofia, la infanta Elena i seus dos fills.

 

Anar al contingut